Wednesday, February 6, 2019

VEEBRUARIKUU FILMI- JA MUUSIKASOOVITUS


FILMISOOVITUS:

Klassikokkutulek 3: Ristiisad (2018)


Triloogia viimane osa KLASSIKOKKUTULEK 3: RISTIISAD on filmisaaga pöörane lõppsirge. Kolm parimat sõpra ja peategelast - Mart, Andres ja Toomas, tulevad tagasi filmisarja viimases filmis.
Kui vaataja kuldse kolmikuga viimati kohtus, olid meeste murepilved lahtumas ja naistejamad rahuldavalt lahenenud – Toomas abiellus, Mart leidis tagasitee abikaasa südamesse ning Andres sai ühe kohtingust huvitatud neiu telefoninumbri. Loo viimase peatüki alguses aga leiame kolm klassivenda olukorrast, kus kuri saatus on kõige hullemini asunud Andrest piinama. Tema eksnaise Anne uuest pereidüllist koos nägusa rikkurist abikaasa ning vastsündinud beebiga, kuni ootamatult kaelasadanud kohustusest hooldada invaliidistunud isa. Kui Anne teeb Andresele ettepaneku hakata beebi ristiisaks, otsustab mees leida ristsetele minekuks oma käevangu maailma kauneima kaaslase. Sünnib “äärmiselt loogiline” plaan suunduda naisejahile tantralaagrisse. Pakkinud kaasa ratastoolis isa ja suured lootused, alustab Andres koos sõprade Toomase ja Mardiga seiklust läbi Eesti kuuma suve.
Lisaks peakangelasi kehastavatele Mait Malmstenile, Henry “Genka” Kõrvitsale ja Ago Andersonile astub filmisaaga kolmandas osas üles mitmeid Eesti megastaare ning varasematest osadest tuttavaid tegelasi. Filmi režissööriks on ka seekord Rene Vilbre.
Filmi pikkus on 1h ja 30 min ning see ei ole soovitatav alla 14-aastastele lastele. Treiler: https://www.youtube.com/watch?v=z_Gx5cjG39I MUUSIKASOOVITUS:
REVALS – Revals 2CD

REVALS on 2017. aasta kevadel alustanud rock-bänd, mille juured on sügaval kantris, bluusis ja folgis. Ansambel esitab emakeelset omaloomingut, milles iga noot ja sõna on omal kohal. Eesti kõige ameerikalikumaks bändiks tituleeritud ansambel REVALS andis välja kauaoodatud topeltalbumi. Erinevate stiilide vahel elegantselt ja ausalt balansseeriva ansambli plaadilt leiad ühtekokku 26 lugu countryt, rocki, folki ja bluusi.
Bändis on kokku 8 liiget: Martin Saaremägi (kitarril), Danel Pandre (bassil), Jaanus Saago (vokalist), Rait Sohkin (vokalist), Merlin Purge (vokalist), Liis-Marii Vendt (viiulil ja löökpillidel), Jevgeni Babkin (klahvpillidel) ja Jaanus Salm (trummidel).
Sellel aastal toimunud EMA-l oli see bänd nomineeritud kolmele auhinnale -  aasta album, aasta ansambel ja aasta rockalbum, kuid nad ei võitnud ühtegi autasu.

Plaati on võimalik osta Apollo Kauplustest ja võimalik kuulata Spotify vahendusel.
Autor: Cristel Tammsoo

No comments:

Post a Comment