Wednesday, February 6, 2019

TALLINNA ÜHISGÜMNAASIUMI NEIDUDE VÕRKPALLITURNIIR

Neljapäeval, 24. jaanuaril toimus Tallinna Ühisgümnaasiumis põhikooli ja gümnaasiumi neidude arvestuses võrkpalliturniir. Kehalise kasvatuse õpetaja Maia Looskari sõnul oli turniiri eesmärgiks võrkpalli arendamine ja propageerimine õpilaste hulgas ning edukaima koondvõistkonna väljaselgitamine.
Mängud toimusid alates neljandast tunnist ning kestsid kella poole neljani õhtul. Neide käisid turniiri ajal ergutamas koolikaaslased, mõned õpetajad ja isegi direktor Mehis Pever. Peale igat mängu pidid tiimid ning ka pealtvaatajad andma hinnangu toimunud mängu kohta ning kirjutama, kes mängijatest olid silmapaistvaimad. Kokku mängiti kuus mängu ning turniiri lõpus selgus gümnaasiumi parim tiim, kelleks olid kaheteistkümnendate klasside neiud. Teisele kohale tuli põhikooli võistkond, kolmandale kümnes ning neljandale üheteistkümnes klass.
Autasustamine toimus kohe peale viimast mängu, kui oli välja selgitatud turniiri võitja. Iga tiimi enim tunnustust kogunud mängijad said kooli direktorilt helkuri ja tahvli šokolaadi. Kõik esikolmikusse tulnud tiimide liikmed said isikliku diplomi ja samuti koolilogoga helkuri. Hiljem peale lühikest sõnavõttu jagati veel teisele ning kolmandale kohale kommipakid ning esimese koha suureks üllatuseks premeeriti neid tordiga.
Järgmise aastani!


Autor: Lisete Toht

No comments:

Post a Comment