Monday, January 21, 2019

JÕULUBALL

Neljapäeval, 20. detsembril toimus Tallinna Ühisgümnaasiumis iga-aastane jõuluball. Ball annab kõikidele gümnasistidele võimaluse ennast tavapärasest pidulikumalt riidesse panna ning koolikaaslastega kvaliteetselt aega veeta. Selle aasta korraldajad valisid ürituse teemaks “Hollywood - Own The Red Carpet”, mis eeldas pidulistelt glamuurseid rõivaid. Loomulikult oli ka peosaal vastavalt teemale dekoreeritud ning kõige silmapaistvamaks elemendiks olid suuremõõdulised kuulsuste pildid seintel.

Balli piletid maksid eelmüügis kõigile kolm eurot ning kooli vilistlastele oli üritus tasuta. Kes aga piletite soetamisega hiljaks jäid, said kohapealt endale pileti osta viie euroga. Pidu hakkas peale kell kuus ning kestis poole kümneni õhtul. Meeleolukad õhtujuhid Mark Andre Udikas ja Maria Valk hoidsid üleval peokülaliste meeleolu ning juhatasid sisse erinevaid etteasteid. Kavasse kuulusid etteasted lauljate, tantsijate, stand-up koomiku ning isegi mustkunstniku poolt. Õhtu oli sisukas ning üldpildis jäi rahvas programmiga rahule. Terve peo vältel said külalised ennast kostitada mitmesuguste tervislike ning ka vähem tervislike snäkkidega. Valikus oli hulgaliselt lahtilõigatud juur- ja puuvilju, magusaid ning soolaseid snäkke. Õhtu lõpus üllatasid korraldajad pidulisi suure peotordiga.

Peo oodatuim hetk oli muidugi balli kuninga- ja kuninganna väljakuulutamine, kelleks valiti sellel aastal Teodor Tõks ning tema kaaslane Laura Savvest. Sellega oligi selle aasta ball lõpusirgele jõudnud ning õhtut jäi lõpetama DJ. Tantsuplats oli küll üpris väike, kuid suuremaid tantsusõpru see ei häirinud.

Järgmise aastani!

Autor: Lisete Toht

No comments:

Post a Comment